Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

«ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΡΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ... ΑΜΕΣΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!» *BINTEO*


Ο Κίγκαν Ντόλι εμφανίζεται από τα ΜΜΕ της χώρας του να είναι πλέον μία... ανάσα από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Για τον παίκτη των Mamelodi Sundowns FC τονίζεται πως θα κλείσει άμεσα στους ερυθρόλευκους και πως ο Ολυμπιακός θα καταβάλλει το buy out του για να τον κάνει δικό του, όπως αποκαλύπτουν ΜΜΕ από τη Νότιο Αφρική.

Συγκεκριμένα, το «soccerladuma.co.za» της Νοτίου Αφρικής αποκαλύπτει όχι απλά το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας για την απόκτηση του Κίγκαν Ντόλι, αλλά την πρόθεση των ερυθρόλευκων να πληρώσουν άμεσα τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή, που έχει συμβόλαιο με τη Μαμελόντι Σάουνταουνς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ύψος αυτής της ρήτρας φτάνει τις 800.000 ευρώ και ο Ολυμπιακός θέλει να κινηθεί γρήγορα, αφού για τον 23χρονο μέσο ενδιαφέρεται και η Ρεν. Ο Κίγκαν Ντόλι ήταν στο ρόστερ της Νοτίου Αφρικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ξεχωρίζοντας με την απόδοσή του και αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με προτίμηση στην αριστερή πτέρυγα.

Κυρίως παίζει αριστερός εξτρέμ αλλά μπορεί να προσφέρει και στην δεξιά πλευρά αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Πέρυσι είχε 45 ματς με 9 γκολ και 9 ασίστ.

Δείτε τον εν δράσει...



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :