Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

«ΕΓΙΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΣΕΛΣΙ» *ΒΙΝΤΕΟ*


Δημοσίευμα θέλει τον Ολυμπιακό να... συζήτησε με την Τσέλσι και την περίπτωση του Κριστιάν Ατσού.

Ο Μάρκο Μαρίν είναι ήδη παίκτης των ερυθρόλευκων, μιας και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας με τον Θρύλο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, όμως, δεν περιορίστηκαν στις συζητήσεις με την Τσέλσι για τον διεθνή Γερμανό, αφού ο «Γαύρος» που επικαλείται αγγλικές πηγές, υποστηρίζει πως συζήτηση έγινε και για τον Κρίστιαν Ατσού. Ο Γκανέζος εξτρέμ δεν υπολογίζεται από τον Κόντε και έχει ενημερωθεί ότι πρέπει να βρει ομάδα...

Ο παίκτης, στην αρχή του καλοκαιριού είχε απασχολήσει ξανά τους ερυθρόλευκους και η συνεργασία του Ολυμπιακού με την Τσέλσι φέρνει... ξανά στο προσκήνιο το όνομά του, μιας και χωρίς να είναι κάτι επιβεβαιωμένο, ο παίκτης είναι σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Θρύλου.

Πάντως, η Τορίνο φέρεται να είναι ένας από τους ενδιαφερόμενους και όπως γράφεται έχει ανοίξει κύκλο επαφών με τον 24χρονο.

Δείτε τον εν δράσει...




Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :