Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΚΑΙ ΝΙΛΜΑΡ - ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΚΑΙ... ΔΥΟ ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΞΤΡΕΜ!

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφική περίοδος μόνο που υπάρχει ένα "εμπόδιο" σ'αυτήν, και είναι η αυριανή ρεβάνς με την Αρούκα στο Φάληρο, εκεί που ο Ολυμπιακός ΠΡΕΠΕΙ να σφραγίσει την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Από την επόμενη... ώρα κιόλας ο Ολυμπιακός θα φουλάρει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό που και φέτος έφτασε στο... 90'!

Κατ'αρχήν είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει αποχώρηση παικτών από τον Ολυμπιακό, και τα ονόματα που έχουν ακουστεί περισσότερο είναι αυτά των Μανιάτη, Πουλίδο, Ιντέγε και Ντα Κόστα.

Ανεξάρτητα λοιπόν από την περίπτωση Νιλμάρ, ο Ολυμπιακός δουλεύει ΚΑΙ την υπόθεση Καρντόσο, αφού όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς αν αποχωρήσει Πουλίδο ή Ιντέγε, είναι επιβεβλημένη η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού! Οπότε, όσοι βάφτισαν... αντι-Νιλμάρ τον Καρντόσο καλό θα είναι ν'αναθεωρήσουν... Στο λιμάνι πάντως μιλούν για ανεξάρτητες περιπτώσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Ιλόρι από τη Λίβερπουλ θα είναι πιθανότατα ο ένας στόπερ, αλλά στο λιμάνι το ψάχνουν και για δεύτερο, σαφώς πιο έμπειρο και... έτοιμο! Με την αποχώρηση του Ντα Κόστα (μετά την Αρούκα φυσικά), θα είναι... δεδομένη η απόκτηση και δεύτερου στόπερ.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός θ'αποκτήσει ακόμα ένα εξτρέμ, χθες σας ενημερώσαμε ότι πάει να ρίξει... βόμβα ο Ολυμπιακός σ'αυτή τη θέση, με τις φήμες στην Τουρκία να μιλούν για Κουαρέσμα, άλλα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για τον Μανέ και... βλέπουμε!

Αυτές είναι τουλάχιστον οι προθέσεις στο λιμάνι, με τις προϋποθέσεις που αναφέραμε φυσικά. 

Στην αναμονή λοιπόν...

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :