Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΤΟ... ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΙΛΜΑΡ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Mέρα... Νιλμάρ αναμένεται να είναι η σημερινή, αφού ο διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός διαμήνυσε στον Ολυμπιακό ότι τα βρήκε τελικά με την Αλ Νασρ και πλέον απομένουν να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες.

Παρά τα αρχικά αρνητικά μηνύματα, όλα δείχνουν ότι ο 32χρονος επιθετικός θα πιάσει τελικά λιμάνι, αφού απέχει μόλις ένα... ραντεβού (είναι προγραμματισμένο για σήμερα το πρωί) με την Αλ Νασρ προκειμένου να πέσουν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία τους.

Μάλιστα,  ο Νιλμάρ εμφανίζεται να έχει ενημερώσει τη διοίκηση του Ολυμπιακού  με τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, "τελειώνουμε σήμερα" τους ξεκαθάρισε, και αν δεν κάνουν ξανά τα... δικά τους οι Άραβες, τότε ο Νιλμάρ  θα ταξιδέψει άμεσα για τη χώρα μας (ακόμη και σήμερα μπορεί να φύγει από το Ντουμπάι) για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία (1+1 χρόνια) με τον Ολυμπιακό.

Να σημειωθεί ότι το γεγονός πως η διοίκηση του Ολυμπιακού κράτησε... ζωντανή την υπόθεση Νιλμάρ παρόλο που έληξε η αρχική προθεσμία που είχε δώσει στον Βραζιλιάνο σταρ, έδειξε την πίστη των ανθρώπων του Ολυμπιακού για αίσιο τέλος της υπόθεσης.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :