Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΝΙΛΜΑΡ...

Μπορεί να λένε ότι... "no news - good news" (όχι νέα - καλά νέα) , αλλά αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του Νιλμάρ και του Ολυμπιακού. 

Οι Πειραιώτες έδωσαν στον Βραζιλιάνο επιθετικό την προθεσμία που ζήτησε, αλλά όσο οι ώρες περνούν και τα καλά νέα δεν φτάνουν, τόσο λιγοστεύουν οι πιθανότητες ερχομού του Νιλμάρ στον Ολυμπιακό.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αλ Νασρ μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν κάνει πίσω, όπως δεν κάνει ούτε ο Βραζιλιάνος επιθετικός που θέλει να πάρει τα χρωστούμενα, αλλά έτσι δεν μπορεί να αποδεσμευτεί για να έρθει στον Ολυμπιακό.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο συνεργασίας 1+1 χρόνια, αλλά όσο δεν ξεμπλέκει με την ομάδα του ο Νιλμάρ αυτή η συμφωνία δεν λέει απολύτως τίποτα.

Στο λιμάνι θα περιμένουν ακόμα για κάποιες ώρες (μέχρι Δευτέρα βράδυ) αφού ο Νιλμάρ συνεχίζει να το παλεύει, αλλά από εκεί και πέρα θα στραφεί σε άλλη λύση, μιας και σε δέκα μέρες ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :