Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

«ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!» (VIDEO & PHOTO)


Έτοιμος να κλείσει τον μέσο της Νιούκαστλ, Σεΐκ Τιοτέ, έναντι 2.4 εκατομμυρίων ευρώ παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός σε αγγλικό δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη «Daily Mail», ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Σεΐκ Τιοτέ από τη Νιούκαστλ. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε... προχωρημένο επίπεδο και εκτιμάται ότι το deal αναμένεται να κλείσει κοντά στα 2 εκατομμύρια λίρες (περίπου 2,4 εκατομμύρια ευρώ).


Για τον Ιβοριανό κεντρικό χαφ χαφ έχουν δείξει ενδιαφέρον Μπέρνλι και Χαλ Σίτι, αλλά οι ερυθρόλευκοι δείχνουν να έχουν προβάδισμα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, και ενώ κατά τη διάρκεια της χρονιάς «έπαιξε» πολύ δυνατά το σενάριο να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα ο 30χρονος μέσος.

Στη Νιούκαστλ, που υποβιβάστηκε πέρυσι στην Championship, αγωνίζεται από το 2010 και συνολικά μετρά 153 συμμετοχές. Τη σεζόν 2015-16 έκανε 20 εμφανίσεις στην Premier League και από μια στο FA Cup και στο EFL Cup.

Δείτε τον εν δράσει...



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :