Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

«ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!»


Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε στην εφημερίδα «ΦΩΣ» για τις τηλεοπτικές άδειες, τον Ολυμπιακό, τον Μαρινάκη και... όχι μόνο! 

Η κ. Γκολεμά είπε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: 

«Το βλέπει πολύ σοβαρά το θέμα, γι αυτό έδωσε τόσα πολλά εκατομμύρια για να πάρει την άδεια και θα δώσει και άλλα πολλά για να στήσει το κανάλι», είπε αρχικά και απάντησε για το αν πιστεύει ότι θα συνεργαστεί με άλλους καναλάρχες:

«Όχι! Αυτή είναι η πληροφόρηση που έχω από στενή συνεργάτη του κ. Μαρινάκη στα τηλεοπτικά. Μου ξεκαθαρίστηκε ότι θα πάνε μόνοι τους για νέο κανάλι και δεν θα συνεργαστούν με άλλο κανάλι που έμεινε έξω από τις άδειες. Τώρα αν θα αλλάξει κάτι στην πορεία δεν το ξέρω. Πάντως πάνε για νέο κανάλι. Και αυτό είναι το καλύτερο αν θες τη γνώμη μου».

Για τη φημολογούμενη συνεργασία με το MEGA, είπε: 

«Δεν συμφέρει έναν καινούργιο παίκτη να πάρει μια τέτοια επιχείρηση στα χέρια του η οποία είναι εξαιρετικά δεσμευμένη από τις τράπεζες και εξουθενωμένη από τους μετόχους της».

Για τα χρήματα που χρειάζονται για να στηθεί ένα κανάλι: 

«Εξαρτάται από το τι θα κάνει. Πολλά πάντως. Η τηλεόραση ρουφάει το χρήμα πολύ εύκολα. Θες κτήρια για να στεγαστείς, θες μηχανήματα, θες έμψυχο υλικό ακριβοπληρωμένο. Και θα σου δώσω μία είδηση επειδή μίλησα με στενή συνεργάτη του κ. Μαρινάκη στα τηλεοπτικά: Πάνε να φτιάξουν κάτι πολύ μεγάλο!».

Για το αν θα συνεργαστεί ο Μαρινάκης με τον Χατζηνικολάου, είπε:

 «Θεωρώ ότι τελικά θα υπάρξει συνεργασία. Θεωρώ αδύνατο ο κ. Μαρινάκης να μην έχει κάνει πρόταση στον κορυφαίο τηλεοπτικό δημοσιογράφο. Ξαναλέω, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πάει για μεγάλα πράγματα στην τηλεόραση. Θα γίνει δυνατός παίκτης. Είναι ήδη δυνατός διότι ο άνθρωπος που έχει τον Ολυμπιακό είναι σαν μικρός πρωθυπουργός! Είδες τι έγινε με τον Δήμο Πειραιά. Αν ανατρέξεις στην ιστορία, πολλοί άνθρωποι που είχαν τον Ολυμπιακό, τους βγήκε σε καλό. Εφόσον βεβαίως είναι καλοί πρόεδροι για την ομάδα».

Όσον αφορά τον Ιβάν Σαββίδη και την πιθανότητα συνεργασίας του με τον Δημήτρη Κοντομηνά, η Κα Γκολεμά υποστήριξε:

«Έχει πολλούς και φανατικούς φίλους σε σημαντικά πόστα και μαθαίνω ότι στη Βόρειο Ελλάδα βοηθάει κιόλας τους φτωχούς. Όπως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εδώ. Δύσκολο να συνεργαστεί με Κοντομηνά διότι ο Κοντομηνάς τον έχει πάει στα δικαστήρια. Δύσκολο επίσης με Βαρδινογιάννη διότι από αυτά που βλέπω, έχω την αίσθηση ότι η οικογένεια για κάποιο λόγο δικό της θέλει να τραβηχτεί από την τηλεόραση».

Στο υπόλοιπο μέρος της συνέντευξής της, η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε για τον αγαπημένο της Ολυμπιακό, για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά: 

«Θέλει ταλέντο για να διαλύσεις μέσα σε λίγους μήνες μία ομάδα! Με τόσες αλλαγές προπονητών και αλλαγές παικτών. Όλες οι ομάδες στον κόσμο χρησιμοποιούν το καλοκαίρι για να ενισχυθούν, όχι για να αποδυναμωθούν! Τέτοιο καλοκαίρι σαν αυτό δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια για τον Ολυμπιακό, ήταν ένα καλοκαίρι που πέρασε σαν οδοστρωτήρας για την ομάδα μας».

Τι λέει η  κα Γκολεμά  για τους αντιπάλους του Ολυμπιακού και το φετινό πρωτάθλημα : 

 «Για εμένα δεν υπάρχουν αντίπαλοι του Ολυμπιακού, δεν ασχολούμαι με αυτούς, δεν υπάρχουν στην καθημερινότητά μου. Για εμένα υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός. Δεν υπάρχει ούτε φέτος ομάδα καλύτερη του Ολυμπιακού. Είμαι βέβαιη ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει πάλι το πρωτάθλημα. Αρκεί όμως να γίνει κανονικός Ολυμπιακός και όχι αυτό που βλέπουμε. Πιστεύω ακράδαντα ότι και ο Μαρινάκης πονάει με αυτά που βλέπει εδώ και δύο μήνες. Έχει και εκείνος ευθύνη. Όμως δεν μπορεί να ξέχασε την μπάλα ο Φορτούνης, δεν μπορεί να ξέχασε την μπάλα ο Πάρντο, δεν φτιάχνει ο πρόεδρος τη σύνθεση την παρδαλή που είδαμε με την Λάρισα με έξω τους καλύτερους παίκτες. Πιστεύω ότι θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις στις μεταγραφές του Γενάρη, αλλά και στη διαχείριση του υλικού ως τότε».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :