Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΑΚΑ ΓΙΑ ΚΑΜΠΙΑΣΟ ΑΠΟ... ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ!


Ιντερ εναντίον Γιουβέντους απόψε στην Ιταλία και ο νυν προπονητής του Παναθηναϊκού και πρώην της Inter, Αντρέα Στραματσόνι μίλησε μίλησε για το ελληνικό πρωτάθλημα, τον Κλαούντιο Ρανιέρι και τον... Εστεμπάν Καμπιάσο.

Παραχώρησε συνέντευξη στην «Corriere della Sera», στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

-Για τον Καμπιάσο, τον οποίο είχε παίκτη στην Ίντερ: «Ο Καμπιάσο μας είχε βάλει γκολ με τον Ολυμπιακό, αλλά ήταν οφσάιντ. Είναι μεγάλος πρωταθλητής. Χωρίς αμφιβολία θα γίνει προπονητής».

-Για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα: «Το πάθος των Ελλήνων για το ποδόσφαιρο είναι πιο δυνατό από κάθε άλλο άθλημα. Είναι όπως η πολιτική ή η θρησκεία. Το να έρθεις σε ένα μεγάλο σύλλογο με μια τεράστια βάση οπαδών και μεγάλη πίεση είναι η σωστή επιλογή για να εξελιχθείς. Από την Ιταλία μου λείπουν οι τακτικές αξίες που τη συναντάς μόνο στο δικό μας ποδόσφαιρο ακόμη κι αν δεν είναι το καλύτερο του κόσμου. Δεν διαβάζω εφημερίδες, γιατί δε γνωρίζω ελληνικά».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :