Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΥΣ... ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ! (PHOTOS & VIDEOS)


Έφταιξε ο Παναθηναϊκός που κυνηγάει πλέον τον Ολυμπιακό, έφταιξε ο Στιλ, έφταιξε ο Στραματσόνι, ε, σιγά που δεν θα έφταιγε και ο... διαιτητής Φουκάκης για την ήττα του  παο από την Ξάνθη μέσα στη Λεωφόρο!

Αλλά ας δούμε καλύτερα πως τα... λένε οι ίδιοι.

(Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης εδώ)

Καλή απόλαυση :

leoforos.gr : ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ!

Ο Παναθηναϊκός και ο Στιλ έδωσαν δικαιώματα σε Ξάνθη και Φουκάκη και το τριφύλλι γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα (1-2) μέσα στη Λεωφόρο.

Στο πρώτο ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε και μένει πίσω στη μάχη για τον τίτλο. Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να απαντήσουν στα δυο γκολ της Ξάνθης και στα εκνευριστικά σφυρίγματα του Φουκάκη, με αποτέλεσμα την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα που τους αφήνει στους 10 βαθμούς, με τον οσφπ να έχει 12 και να είναι πρώτος στη βαθμολογία. Το «τριφύλλι» φάνηκε να έχει επηρεαστεί πάρα πολύ από τη διακοπή του πρωταθλήματος, δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και με κακούς πολλούς από τους ποδοσφαιριστές – κλειδιά που διαθέτει δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα παραπάνω για να αποφύγει την ήττα – σοκ.
Τραγική η απόδοση του Λουκ Στιλ, που έκανε δώρο τα δυο γκολ στους φιλοξενούμενους, άφαντος σε όλο το ματς ο Μπεργκ που ήταν εμφανώς κουρασμένος αλλά έμεινε στο παιχνίδι σε όλο το 90λεπτο. Ο Στραματσόνι καθυστέρησε να επέμβει στο ματς, βάζοντας τον Ρινάλντι στο 90’ του αγώνα όταν ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξει το οτιδήποτε. Το «τριφύλλι» έχει παράπονα από τη συμπεριφορά του Φουκάκη, που έκανε ό,τι μπορούσε για να σπρώξει τους φιλοξενούμενους και να φρενάρει τους «πράσινους», ενώ «φωνάζει» και για ένα πέναλτι στον Μπεργκ από τον Λισγάρα, προς το τέλος του ματς.

panathinaikos24.gr : Τον έπνιξε ο… Στιλ

Ο Στιλ «χάρισε» δύο γκολ στην Ξάνθη (34΄ΝτεΛούκας, 66΄Βασιλακάκης), ο κακός Παναθηναϊκός προσπάθησε για την ανατροπή με τον Λέτο (62΄), ωστόσο δέχτηκε ένα μεγάλο «χαστούκι», κάνοντας την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα και μάλιστα εντός έδρας. Στο 90΄η τρίτη αλλαγή του Στραματσόνι.

Ήττα ΣΟΚ για τον Παναθηναϊκό από την Ξάνθη στη Λεωφόρο, δεχόμενος δύο… τσάμπα γκολ, με τον Στιλ να φέρει την απόλυτη ευθύνη. Χωρίς πάθος, άνευρος και κακός μέσα στο χορτάρι, ο Παναθηναϊκός γκρεμίστηκε από την κορυφή και πλέον καλείται να κυνηγήσει τον Ολυμπιακό.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :